TIQ op Exact Live 2016: Een groot succes

Op woensdag 9 november organiseerde Exact de vijfde editie van het grootste business event voor software en technologie van de BeNeLux: Exact Live. Het evenement had een vol programma met indrukwekkende sprekers, een beursvloer gevuld met de laatste ontwikkelingen rondom Exact, prijsuitreikingen en een Hackathon.

Hackathon

TIQ was als Partner App ook aanwezig bij Exact Live en deed mee aan de Hackathon. De uitdaging van deze Hackathon was om binnen 48 uur een product of service te ontwikkelen dat te koppelen is aan Exact Online. Tijdens het evenement hebben we een koppeling tussen Exact Online en TIQ gebouwd die er voor zorgt dat accountants die in Exact werken automatisch hun tijd kunnen schrijven. Meer informatie vind je op https://www.tiqtime.com/exactlive. De ontwikkelde producten van alle teams werden beoordeeld door een vakkundige jury en de top drie werd bekend gemaakt. TIQ ging er vandoor met de derde plek. De eerste plek was voor ITwize met hun notificatie-app voor Exact Online.

Emerging App of the Year

Tijdens Exact Live werden ook een aantal prijzen uitgereikt, waaronder "Emerging App of the Year". Met deze prijs onderscheid Exact de meestbelovende nieuwe app die aansluit op hun software. Vanwege "the beauty of the integration" werd TIQ verkozen als winnaar. Martijn Feekes, Director Ecosystem Exact, overhandigde de prijs.

Nick Schils, Oprichter TIQ:
"Ik denk dat we een welbekend probleem oplossen door urenregistratie te automatiseren. Door het Exact Online App Center zijn we in staat om een groot publiek aan te spreken, en ik denk dat zij de positieve reacties op onze app hebben meegekregen. Ik ben erg trots om deze prijs met het team te delen. Hij krijgt een mooi plekje op kantoor."

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen TIQ? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.