Tijd schrijven in één minuut per dag: Parentix en TIQ kondigen samenwerking aan

Tjerk van Dalen

03 April 2016

TIQ is award winnende software die het schrijven van uren automatiseert door te koppelen met de software die je gebruikt om je werk te doen. Met TIQ ben je in een minuut per dag klaar met je urenregistratie. Parentix is de eerste Cloud Solutions Provider die deze oplossing volledig geïntegreerd aanbiedt aan de gebruikers van Exact Synergy, Exact Globe, Office 365 en Hosted Exchange.

Nooit meer handmatig uren invoeren

TIQ integreert met de tools die je gebruikt om je dagelijkse werk te doen. Denk hierbij aan documenten waar je aan werkt, emails die je stuurt en afspraken die je hebt. Door deze slimme koppelingen toont TIQ aan het einde van de dag een overzicht van je activiteiten van die dag, verbonden aan de juiste klant of project. Als gebruiker hoef je alleen nog maar dit overzicht te bevestigen.

TIQ werkt aanvullend op Exact en andere backoffices, er hoeft dus geen grote overstap of migratie plaats te vinden. Tijdens Exact Live op 9 november kreeg TIQ de prijs “Emerging App of the Year” vanwege de kracht van de integratie met Exact.

TIQ en Parentix

Pieter Gabes, directeur Parentix, vertelt enthousiast over deze ontwikkeling die in lijn ligt met de specialisatie in de zakelijke dienstverlening, accountancy en advocatuur. “Wij hechten ontzettend veel waarde aan het blijven innoveren en het aanbieden van een breed scala aan oplossingen. TIQ is van absolute meerwaarde voor onze eindgebruikers en ik kijk er naar uit dit te kunnen aanbieden aan onze klanten.” aldus Pieter Gabes.

Nick Schils, oprichter van TIQ, vervolgt: “Ik kijk er met het team erg naar uit om TIQ te combineren met de expertise van Parentix in het online beschikbaar stellen van bedrijfsapplicaties. Deze samenwerking zal ons helpen TIQ verder te ontwikkelen en samen met Parentix aan te bieden aan een breder publiek.”